JADŁOSPIS

Dzień

Drugie śniadanie

Obiad

Podwieczorek

2018-04-16

Chleb z masłem, pasztetem, ogórkiem kiszonym, kakao.

Zupa botwinkowa z ziemniakami,
makaron z białym serem, masłem, cukrem,
kompot.

Pączek, herbata.

2018-04-17

Chleb z masłem, sałata, pomidor, kiełbasa, kakao.

Zupa kartoflanka,
klops wołowy w sosie pomidorowym, surówka z kiszonego ogórka, marchewki i cebuli,
kompot.

Jabłko, drożdżówka, herbata

2018-04-18

Chleb z masłem, ketchup, kiełbaska, kawa zbożowa.

Zupa grochówka z grzankami ziołowymi,
kotlet z kurczaka, młoda kapusta zasmażana na maśle, ziemniaki,
kompot.

Jogurt, babka, herbata.

2018-04-19

Chleb z masłem, sałata, ogórek, krakowska sucha, kakao.

Zupa jarzynowa z ziemniakami,
pierogi z mięsem, duszona cebulka,
kompot.

Cynamonka, herbata.

2018-04-20

Chleb z masłem i dżemem, kakao.

Krupnik wiosenny,
filet z miruny smażony, mix warzyw duszonych, ziemniaki,
kompot.

Drożdżówka, serek, herbata

NR RACHUNKU DO WPŁAT ZA WYŻYWIENIE:

40 1020 2313 0000 3202 0515 1131